ProGolf Tour

Pro Golf Tour: Teleurstellende resultaten in Oostenrijk alleen Nordin van Tilburg door!

Michael Hirmer

Dat is wel even balen als er zoveel Nederlanders meedoen in een toernooi op de Pro Golf Tour in Oostenrijk en dat er slechts de cut weet te halen. In het Haugschlag NÖ Open by perfect eagle 2024 wist alleen Nordin van Tilburg de cut te halen die op 1-onder kwam te liggen. Van Tilburg wist met 72 en 65 slagen (-5) zich naar de gedeelde 13e plek te spelen. De spelbreker was het weer, koud en guur en er werd met mutsen en handschoenen gespeeld om het lichaam maar zo warm mogelijk te houden.

Aydan Verdonk strandde met par en had dus 1 slag te veel na 73 en 69 slagen. Michael Wedema liet na 70 slagen op donderdag nu 73 noteren en eindigde met +1 net als Koen Kouwenaar (71 en 72 slagen)_ en Dario Antonisse (74 en 69 slagen). Mike Toorop moest ook het toernooi verlaten met 72 en 73 slagen (+3) net als Rodi Vlasveld met 72 en 75 slagen (+5), Gavin de Gelder (+12), Mike Korver (+13) en Michel van Zijl (+20).

Drie man delen de leiding nu met de Duitser Michael Hirmer (foto) en de Fransen Jean Bekirian en Claude Churchward op 9-onder par.

ProGolf Tour: Slechts Michael Wedema weet onder par te blijven na eerste ronde van Haugschlag NÖ Open by Perfect Eagle 2024