ProGolf Tour

Pro Golf Tour: Nordin van Tilburg eindigt met 2 x 65 op de 4e plaats in Oostenrijk

Nordin van Tilburg tijdens het Pro Golf Tour event op Stippelberg in 2023.

Met twee rondes waarin hij laag in de 60 scoorde, eindigde Nordin van Tilburg met een totaal van 11-onder par op de gedeelde vierde plaats in het Haugschlag NÖ Open by perfect eagle 2024, een toernooi op de Pro Golf Tour. Nordin kende een uitdagende start op de golfbaan van het Golfresort Haugschlag, waar de temperatuur soms nauwelijks boven het vriespunt uitkwam. Hij begon het toernooi met 72 slagen, maar wist zich vervolgens te herstellen met twee rondes van 65 slagen, waarmee hij zich in de top van het klassement in Oostenrijk nestelde.

Vanuit Oostenrijk liet Nordin weten: “De baan lag er fantastisch bij, hoewel het behoorlijk koud was en we zelfs een keer vertraging hadden vanwege vorst. Desondanks was het een prachtig toernooi onder goede golfomstandigheden.”

De Fransman Jean Bekirian won het toernooi met een eindresultaat van 15-onder par, gevolgd door de Belg Yente van Dooren (-13) en zijn landgenoot James Meyer de Beco.

Aydan Verdonk miste eerder de cut met slechts 1 slag na rondes van 73 en 69 slagen (par), samen met Michael Wedema, Koen Kouwenaar en Dario Antonisse met +1. Mike Toorop verliet het toernooi met +3, terwijl Rodi Vlasveld met +5, Gavin de Gelder met +12, Mike Korver met +13 en Michel van Zijl met +20 na twee rondes het toernooi verlieten.

Pro Golf Tour: Teleurstellende resultaten in Oostenrijk alleen Nordin van Tilburg door!