Lafeber, Luiten , Boerdonk, Van Driel, Van Holthuizen, Ruiz-Fonhof, De Vries, en Bakker zullen het w

22-08-2008-klmopen2008-uhlenbeck.jpg

22-08-2008-klmopen2008-uhlenbeck.jpgHet ziet er niet goed uit voor de Nederlandse deelnemers in het KLM Open. Een tussenscore wijst uit dat vele van hun de cut zullen gaan missen en onder hun hoogstwaarschijnlijk ook Maarten Lafeber en Joost Luiten. Lafeber eindigde na 2 dagen spelen op +2 voor het toernooi en de cut zal waarschijnlijk op par uitkomen. Luiten eindigde op +3 en zal het weekend waarschijnlijk ook thuis moeten zitten.

John Boerdonk sloot het toernooi af op +10, Alain Ruiz-Fonhof had een van zijn meest dramatische ronden in zijn carrière, hij ging op de tweede dag rond in 84 slagen! De amateurgolfer Berend Van Holthuizen eindigde met +9 na 2 dagen. De Nederlandse  spelers die de cut misschien wel zullen halen, zijn Rolf Muntz, Hiddo Uhlenbeck (foto) en Robert-Jan Derksen.

Uhlenbeck had gisteren vreselijk veel pech. Na het plaatsen van zijn putter achter zijn bal op hole 8 bewoog zijn bal en moest hij deze terugplaatsen met een strafslag. Een paar holes verder maakte hij een drie-putt nadat zijn eerste putt zo’n 70 cm achter de cup eindigde en hij zijn terug putt firm raakte en deze via de achterkant van de cup er weer uit stuiterde. Voor de rest speelde Uhlenbeck zeer goed golf en de hoop is dat hij dit op vrijdag in de middag een vervolg kan geven.