KLM Open viert 100 editie met concert Maan, Van der Boom en Van Velzen

Van 12 tot en met 15 september vindt de 100e editie van het KLM Open plaats op golfbaan The International in Amsterdam. Het sterke deelnemersveld duidt al op een hele bijzondere editie van het oudste internationale sporttoernooi van Nederland. Om het nog feestelijker te maken bieden KLM, ING Private Banking en American Express op donderdag 12 september de KLM Open Live Party aan met optredens van Maan, Roel van Velzen & band en Jeroen van der Boom & band. 
 
Met een toegangsticket voor de KLM Open Live Party zijn bezoekers vanaf 16.00 uur welkom en is het mogelijk om voor de optredens rond te kijken op het KLM Open. Tickets voor de KLM Open Live Party zijn gratis. Registratie is verplicht want het aantal tickets is beperkt. Optredens starten om 19.00 uur. Registreren kan via www.klmopen.nl/tickets .
 
100ste editie Dutch Open 
In 1912 werd het Dutch Open voor het eerst georganiseerd op de Haagsche Golf & Country Club. Sindsdien kent het toernooi 99 illustere winnaars. Met de deelname van Masters-winnaars Sergio Garcia (2017) en Patrick Reed (2018) en oud KLM Open-winnaars Lee Westwood, Thomas Pieters, Martin Kaymer en natuurlijk Joost Luiten, komen de golfliefhebbers aan hun trekken.
 
Klik hier voor het volledige programma van het KLM Open.

ING Private Banking lanceert eerste mobiele golftoernooi ter wereld 

Spelersveld 100ste KLM Open om van te smullen

Martin Kaymer en Troy Merritt op 100ste KLM Open in Amsterdam