DP World Tour

Darius van Driel weer naast Luiten en Huizing op de DP World Tour

Gefeliciteerd Darius van Driel!

Darius van Driel heeft zich met glans opnieuw naast de gerenommeerde Joost Luiten en Daan Huizing geplaatst voor de DP World Tour van het seizoen 2024.

Darius van Driel tijdens het Dutch Open

Met een verbluffende score van 23-onder par na zes intense ronden op de Q-School European Tour verdiende Van Driel een welverdiende derde plaats. Een prestatie die zijn rechtmatige plek tussen de topgolfers bevestigt. Hoewel de Duitser Freddy Schott (foto) met een indrukwekkende 27-onder par tot winnaar werd gekroond, was het de stralende Van Driel die de Nederlandse eer hoog hield.

De resultaten spreken voor zich: Van Driel hoort thuis op het hoogste niveau. Zijn vaardigheid, doorzettingsvermogen en passie voor de sport waren duidelijk zichtbaar gedurende de Q-School, resulterend in een moeiteloze kwalificatie voor het seizoen 2024.

Terwijl Van Driel schitterde, waren de paden voor Wil Besseling en Darius van Meijel anders uitgestippeld. Beide golfers slaagden er niet in de top 25 te bereiken en zullen het komende seizoen te bewonderen zijn op de Challenge Tour, met enkele uitstapjes naar European Tour-evenementen. Van Meijel eindigde op de 53e plaats met een respectabele score van 8-onder, terwijl Besseling een slag meer nodig had en op de 59e plaats eindigde met 7-onder.

Hoewel Besseling en Van Meijel zich moeten richten op nieuwe uitdagingen, schittert Van Driel opnieuw aan de zijde van Luiten en Huizing, waarmee hij een nieuw hoofdstuk opent in het boek van het Nederlandse golf. De golfwereld zal ongetwijfeld uitkijken naar de avonturen van dit trio op de DP World Tour, en de fans kunnen zich verheugen op een seizoen vol opwinding en Nederlandse glorie. Van Driel heeft bewezen dat hij niet alleen een deelnemer is, maar een geduchte concurrent die klaar is om de wereld te veroveren.

Triomf op de Q-School: Darius van Driel op koers voor 2024 Tourkaart

Q-School Sensatie: Nederlanders Darius van Driel, Wil Besseling en Lars van Meijel op weg naar de top!