Het eerste golfnieuws

BINKIES schuilhutten gelanceerd op de Nederlandse golfmarkt

Een schuilhut ontworpen voor de golfer door een golfer – De schuilhutten van Binkies zijn ontworpen door golfer Wouter Bink, eigenaar van Binkies. Nadat hij in 2019 zelf een keer op de baan stond toen het begon te onweren, zonder plek om te schuilen bracht dit hem op een idee.

Met dat besef en met de achtergrond in het bouwen van prefab oplossingen is deze schuilhutten collectie ontstaan. De schuilhutten van Binkies hebben een kant-en-klaar design en zijn volledig prefab, speciaal ontworpen om het comfort en de bescherming van de golfer naar een ongekend niveau te tillen.

De schuilhut is ontwikkeld met het oog op de behoeften van moderne golfers en biedt een unieke combinatie van kwaliteit, functionaliteit en stijl. Het innovatieve ontwerp van de schuilhut stelt golfers in staat om te schuilen voor barre weersomstandigheden, zoals bliksem, stortbuien of hevige zon, zonder concessies te doen aan het adembenemende uitzicht op de prachtige golfbanen in Nederland.

De schuilhut biedt een scala aan opmerkelijke kenmerken en voordelen:

• Weerbestendig en duurzaam: Dankzij het gebruik van hoogwaardige materialen trotseert de schuilhut moeiteloos alle weersinvloeden, waardoor golfers altijd kunnen genieten van een comfortabele en beschutte ervaring. De schuilhutten zijn voorzien van 10 jaar garantie.
• Commerciële doeleinden: De golfclub kan de schuilhut laten sponseren of kan vernoemd worden naar een erelid van de golfclub.
• Ruimte en comfort: De schuilhut biedt voldoende ruimte aan golfers en hun uitrusting, waardoor zij comfortabel kunnen wachten tijdens een regenbui of kunnen ontspannen in de schaduw tussen de slagen door. Het ergonomisch ontworpen interieur is voorzien van comfortabele zitplaatsen die een oase van rust vormen.
• Esthetisch aantrekkelijk: Met zijn gestroomlijnde en eigentijdse ontwerp vormt de schuilhut een harmonieuze toevoeging aan de natuurlijke pracht van de Nederlandse golfbanen. Het is een visueel aantrekkelijk element dat zowel functionele als esthetische waarde biedt.

De collectie schuilhutten bestaat uit vijf verschillende modellen, die vernoemd zijn naar golf gerelateerde spelers en locaties. Zoals eerder vermeld zijn de schuilhutten van Binkies volledig kant-en-klaar en prefab gebouwd. Het is een modulair concept waardoor het de mogelijkheid biedt tot uitbreiding in de toekomst. Hiermee wil Binkies een sportieve en duurzame bijdrage leveren aan de golfwereld!

Mocht je meer willen weten over de schuilhutten neem dan een kijkje op onze website of neem direct contact op met Wouter Bink.

Website: www.binkies.nl
E-mail: wouter@binkies.nl