Evolve Pro Tour: Aydan Verdonk eindigt als beste amateur en Vacarisas wint!

Aydan Verdonk is in het Haciende del Alamo Open erin geslaagd om als beste amateur, samen met nog een andere amateurgolfer de Schot Calum Scott, te eindigen in het toernooi. De Purmerender wist met 70, 71 en 70 slagen op 5-onder op de gedeelde 13e plaats te eindigen. De winnaar en Spanjaard Lucas Vacarisas eindigde met 19-onder op 5 slagen afstand van de nummer twee, zijn landgenoot, Liam Murray.

Koen Kouwenaar werd de hoogst genoteerde Nederlander met een gedeelde derde plaats. Kouwenaar ging als leider de derde dag in maar een derde ronde van 72 slagen liet hem uiteindelijk op 13-onder eindigen. 

Amateur Thijmen Batens werd gedeeld 19e na 68, 72 en 73 slagen (-3). De pro Floris de Haas werd met 1-onder gedeeld 24e net voor de amateur Ricardo Veldman die met 72, 75 en 71 slagen (-1) gedeeld 29e werd. Dylan Boshart, professional, werd met +4 gedeeld 36e.

Amateur Emilio Meijer eindigde met +8 en eveneens amateur Lynn van der Sluis eindigde met +16. Jim Vartak de Heij (+18) en Thom van der Sluis (+26) eindigden laag in het eindklassement.

De meeste spelers zullen van 9 tot en met 11 maart het La Serena Masters spelen. Veel Nederlanders zullen daar ook in actie komen.