European Pro Golf Tour

Lo Romero Open: Mike Toorop eindigt als beste Nederlander in Spanje

Met 4-onder is Mike Toorop het Lo Romero Open, een wedstrijd op de European Pro Golf tour, geëindigd. Toorop begon de wedstrijd op de golfbaan van de Lo Romero met 64 slagen liet er een ronde van 76 op volgen en sloot het toernooi af met 72 slagen en een 12e plek. Aydan Verdonk had naast Toorop in het klassement kunnen staan mits hij geen quadruple bogey op de 10e had gemaakt. Hij eindigde met 74 slagen het toernooi op par en de gedeelde 16e plaats.

Ricardo Veldman eindigde als beste Nederlandse amateur. De Purmerender, en onder ander lid van de Noordwijkse, eindigde met +9 na drie ronden. Een laatste ronde van 79 slagen liet hem 9 plekken zakken in het algemeen klassement.

De amateur Lucas van Duijvenbode maakte eveneens een ronde van 79 slagen en eindigde daardoor voor het toernooi op +14 samen met de professional Thomas Tsiafitsas. nog een Nederlandse professional en wel Sigi Reuhman eindigde met +32 na drie ronden in Spanje.

De amateur Patrick Keeling won het amateur klassement en eindigde gedeeld op 14-onder samen met de professionals Darren Howie en Jonathan Caldwell in het algemeen klassement. Zijn broer Keegan speelt deze week het Portugees amateur open en is een eerdere winnaar op de European Pro Golf Tour.

Lo Romero Open: Mike Toorop nog steeds beste Nederlander in Spanje

Lo Romero Open: Mike Toorop leidt!