American Express voor de 16e keer sponsor KLM Open

American Express verbindt zich aan de 100e editie van het KLM Open, het oudste internationale sporttoernooi van Nederland. Daarmee is het bedrijf voor het 16e jaar op rij sponsor van het  European Tour-toernooi op Nederlandse bodem. De 100e editie van het KLM Open wordt gehouden van 12 t/m 15 september op golfbaan The International in Amsterdam.
 
American Express is samen met KLM, dat eveneens sinds 2004 verbonden is aan het Dutch Open, een van de meest loyale sponsors van het toernooi. ‘Daar zijn we natuurlijk bijzonder blij mee en erg trots op,’ aldus toernooidirecteur Daan Slooter. ‘Het is dankzij trouwe sponsors als American Express dat golfliefhebbers in Nederland elk jaar golf van het hoogste niveau op eigen bodem live kunnen meemaken.’
 
De nauwe samenwerking van American Express met titelsponsor KLM in de vorm van onder andere de Flying Blue – American Express betaalkaarten, verklaart de gelijke trouw van beide bedrijven aan het KLM Open. Daarnaast is er veel interesse in de golfsport onder de doelgroep van American Express, die haar kaarthouders dan ook elk jaar uitnodigt voor een VIP-beleving van het toernooi. 
 
‘Wij vinden het belangrijk om verbonden te zijn aan dit event, dat evenals American Express een rijke historie kent’, geeft Countrymanager Robert-Jan Meijers aan. ‘Niet alleen willen wij onze kaarthouders toegang bieden tot het KLM Open, wij willen ook memorabele ervaringen creëren die unieke herinneringen worden. Dat is namelijk de kern van wat wij doen.’
 
American Express kaarthouders kunnen dus binnenkort een mooie aanbieding voor het KLM Open verwachten. Met Sergio Garcia als absolute trekker voor het toernooi zal de 100e editie ook voor American Express kaarthouders een zeer speciale editie worden.
 
Over het KLM Open en de 100ste editie in 2019
De 100ste editie van het KLM Open wordt van 12 tot en met 15 september 2019 gespeeld op golfbaan The International in Amsterdam. Daarmee is het het oudste internationale sporttoernooi van Nederland. Het KLM Open wordt georganiseerd door TIG Sports en ondersteund door titelsponsor KLM en partner ING Private Banking.
 
Over American Express en het KLM Open
Het KLM Open en American Express zijn al jaren verbonden aan elkaar, wat zeker gezien het partnership tussen American Express en KLM zorgt voor een sterke samenwerking. Sinds de oprichting in 1850 staat American Express bekend om haar uitstekende service en dienstverlening, evenals KLM. Tijdens het KLM Open kunnen kaarthouders en introducés deze service weer ervaren op het Birdie’s Nest, het VIP – deck van American Express.