OnCore golfballen lanceert aanvullende AVANT- en ELIXR-kleuren

Golf Digest Hot List Award-winnende ballen nu nog meer zichtbaar! BUFFALO, N.Y., 29 mei 2019 (Newswire.com) – OnCore Golf Technology Inc. is verheugd de lancering aan te kondigen van haar Lime Green Matte ELIXR en AVANT 55 golfballen. De nieuwe Lime Green Matte-lijn biedt extra zichtbaarheid, een nieuwe finish op de bal en een extra kleuroptie voor de al populaire lijn van gele en witte versies van beide golfballen.

Deze specifieke groene kleur is bedacht nadat het bedrijf informatie heeft gecontroleerd door experts die bestuderen hoe afbeeldingen worden gevormd op het menselijke netvlies en hoe staven en kegeltjes in het oog worden beïnvloed door verschillende golflengten van licht. Het menselijk oog is het meest gevoelig voor licht met een golflengte van 555 nanometer – een fel groen – waardoor deze golfbal zeer zichtbaar is.

“Je gaat deze limoengroene bal zeker eens proberen, zodat je hem niet uit het oog verliest, gezien de combinatie van hoge snelheid en uitzonderlijke afstand die je van het t-shirt haalt!” Bood VP Sales en co-operation aan oprichter, Steve Coulton.

De tourbal van OnCore, de ELIXR, won onlangs een gouden beoordeling door de Hot List van Golf Digest en golflegende Gary Player trad onlangs toe tot de lijst met aandeelhouders en endorsers van het bedrijf toen hij de bal begon te spelen tijdens de Masters van dit jaar. De AVANT 55-bal, ontworpen om zacht en lang van de tee te zijn, won Silver op de recente Hot List-awards.

“We hebben een toegenomen vraag gezien naar meer kleur- en afwerkingsopties en zullen in dialoog blijven met onze klanten om, indien nodig, extra opties te ontwikkelen”, aldus Coulton.

Over OnCore

OnCore Golf is toegewijd aan het leveren van baanbrekende technologie en innovatie aan de golfmarkt terwijl golfers worden geïnspireerd op alle niveaus en niveaus. Het bedrijf introduceerde de allereerste commercieel verkrijgbare USGA-conforme holle metalen kernbol in 2014 en is blijven innoveren en de beste producten voor golfers van alle niveaus geïntroduceerd. Bezoek www.oncoregolf.com voor meer informatie, word lid van het loyaliteitsprogramma van het bedrijf en bekijk andere geweldige producten, waaronder handdoeken, tassen en hoeden.