Zozo Championship: Justin Thomas neemt de leiding in Carlifornië

Rory McIlroy staat na twee ronden van het Zozo Championship op 10 slagen achterstand op de leider en is gedeeld 57e en titelverdediger Tiger Woods op 12 slagen en is gedeeld 66e. De twee kunnen zeker de laatste tijd niet echt imponeren op de golfbaan en Nike hun hoofdsponsor had wel wat anders van hun verwacht! McIlroy wist met 67 slagen wel ruim zijn eerste ronde van 73 slagen te verbeteren en Woods zelfs met 10 slagen beter nu 66 en gisteren 76. McIlroy laatste overwinning was in het 2020 World Golf Championships-HSBC Champions en Woods laatste overwinning was dit toernooi. 

De leider na twee ronden is Justin Thomas. Thomas wist 7 birdies te maken op vrijdag op de Sherwood Country Club en had een bogey vrije ronde en kwam op 14-onder. 21 spelers staan op 4 slagen afstand of minder. 

Dylan Frittelli en Lanto Griffin wisten dezelfde score te maken als Thomas en staan met 13-onder gedeeld tweede. Patrick Cantlay wist samen met Scottie Scheffler ook in 65 slagen rond te gaan en zij delen de vierde plaats. De 28-jarige Richy Werenski maakte een enorme sprong in het klassement na een ronde van 61 slagen wat direct een nieuw baanrecord werd.