Het eerste golfnieuws

Zeven amateurgolfers maken kans op een miljoen tijdens de Masters

Zeven gelukkige amateurgolfers zijn op weg naar de Masters en hopen dat ze nog een hole-in-one te kunnen slaan om hun leven te veranderen.

Essex-golfers James Jensen, 17 en Mark Fairman, 48, worden in Augusta vergezeld door Mike Kelly, 53, uit Carlisle, Gary Conforth, 59, Manchester, Gavin Scott, 63, uit Edinburgh, David Mullins, 29, Ierland en Miroslav Ševčík, 50, uit Brno in de Tsjechische Republiek.

De finalisten kwalificeerden zich voor de grote shoot-out van de Million Dollar Hole in One nadat ze op verschillende banen in Europa een hole-in-one hadden gemaakt. Hun hole-in-one heeft hen een eenmalige trip naar de eerste Major van het jaar opgeleverd en een kans om er nog 1 te maken met als hoofdprijs de jackpot van $ 1m op een nabijgelegen golfbaan.

Hun actievolle reisschema waarin exclusieve feesten en evenementen zijn allemaal op kosten van MDHIO.

Elke finalist ontvangt zaterdag een dagticket voor de Masters en golfrondes op de Columbia Country Club en in The Reserve Club – een van de top banen in South Carolina – waar ze ook Masters finale van zondag de MDHIO-finale zullen spelen.

MDHIO-regisseur Martin Tyrrell zei: “Ik denk dat de meeste finalisten zijn vergeten dat ze zelfs een kans hebben om $ 1 miljoen te winnen – omdat ze allemaal zo opgewonden zijn om gewoon naar de Masters te gaan! Het is echt een once-in-a-lifetime reis en we zijn erg blij dat we het voor deze waardige golfers kunnen verzorgen.

“Het wordt een fantastische gelegenheid met de mogelijkheid om enorm veel geld te winnen – ze zijn slechts één kans verwijderd om hun leven voor altijd te veranderen.”

De MDHIO-uitdaging loopt sinds 1990 in de VS en sinds 2000 in Europa en ziet elk jaar meer dan 50.000 mensen hun geluk beproeven bij meer dan 40 par-drie holes op banen in Portugal, het vasteland van Spanje en Mallorca.

Elke golfer betaalt € 10 om mee te doen en kan ook een verscheidenheid aan golfgerelateerde prijzen winnen door alleen al hun bal op de green te laten landen. Alleen de mensen die een hole-in-one slaan hebben de kans om te worden uitgenodigd voor de trip en de MDHIO-finale.

Het huidige MDHIO-seizoen is in heel Europa gaande, met concurrenten die de kans wagen een reis naar de Ryder Cup 2020 in Whistling Straits te winnen.

Om te ontdekken waar MDHIO kan worden gespeeld, gaat u naar www.mdhio.net/golf-courses .