Woods trekt zich terug in The Northen Trust waar Dustin Johnson de leiding pakt

04 12 2017 woods

Tiger Woods heeft zich toch terug getrokken uit het Northen Trust. Na zijn eerste ronde van 4-boven was het genoeg liet hij weten. Eerder had Woods in de pro-am voorafgaand aan het toernooi wat last van zijn rug gekregen en dat bleek ook na een behandeling niet minder geworden dus besloot hij om de vrjdag niet meer te spelen.

Dustin Johnson nam de leiding in het toernooi na 63 en 67 slagen (-12). De Amerikaan ziet zijn landgenoot Jordan Spieth op 1 slag afstand in het klassement staan. De Canadees Abraham Ancer de Spanjaard Jon Rahm en de Amerikanen Troy Merritt en Patrick Reed.

Justin Rose en Rory McIlroy zitten in een groepje spelers op 9-onder op de gedeelde 7e plaats en Ian Poulter met 8-onder is gedeeld 12e.

Shalen Lowry, winnaar van het Open Championship, staat gedeeld 20e met 6-onder par.

Onder de spelers die de cut niet wisten te halen zaten de Australiër Jason Day en de Amerikanen Rickie Fowler en Bubba Watson. Ook Sergio Garcia wist de cut niet te halen. De laatste laat zich niet altijd van zijn goede kant zien op de golfbaan rost soms wat clubs in de grond of gooit ze weg en daar heeft het publiek erg veel moeite mee.

Geen lekker begin voor Tiger Woods in The Northen Trust