Thorbjorn Olesen geschorst door de European Tour na aanranding en plassen in een vliegtuig!

Thorbjorn Olesen is geschorst door de European Tour in afwachting van het onderzoek naar zijn arrestatie op beschuldiging van dronkenschap in een vliegtuig en het aanvallen van een vrouwelijke passagier terwijl ze sliep.

Volgens de Metropolitan Police zal Olesen op 21 augustus verschijnen bij de Uxbridge Magistrates ‘Court op beschuldiging van seksuele mishandeling, dronken aan boord van een vliegtuig en een gemeenschappelijke aanval.

Hij zou hebben geplast in het gangpad van de eerste klas van een British Airways vlucht, evenals hij erg verbaal was naar stewardessen en passagiers en vervolgens een vrouwelijke passagier molesteerde terwijl ze sliep. Olesen reisde terug naar Londen na het spelen in de WGC St Jude Invitational in Nashville, Texas.

Volgens een verklaring van de European Tour is de 29-jarige Deen geschorst in afwachting van de uitkomst van de zaak.

De advocaat van Olesen, Paul Morris, heeft een verklaring uitgegeven die luidde: “Thorbjorn heeft volledig samengewerkt met de politie tijdens hun onderzoek, maar hoewel de gerechtelijke procedure nog steeds loopt, kan hij op dit moment helaas geen commentaar geven.”

Kassa voor Thorbjørn Olesen in Turkije