Het eerste golfnieuws

Woods op 2 slagen afstand van DiMarco

ImageMet een temperatuur van 15 graden was het echt niet warm te noemen in Miami, Florida. De spelers hadden dan ook truien aan. De temperatuur in Florida ligt in deze periode van het jaar normaal veel hoger.

Na de eerste dag van het Genuity Championship gaat Chris DiMarco (foto) aan de leiding. Met 65 slagen (-7) heeft hij een slag voorsprong op de nummers 2: Vijay Singh, Ernie Els, Steve Allan en Greg Kraft.

Tiger Woods zag weer regelmatig zijn puts naast of een rondje rond de hole maken. Met 67 slagen staat hij op 2 slagen verwijderd van DiMarco. Woods, de beste speler van de wereld, sloeg goede slagen naar de green en zijn drives waren ook weer super. Maar op de green leek hij veel problemen te ondervinden. Woods beste finish van de laatste tijd is al weer van een tijdje terug toen hij als gedeeld 5e eindigde in het Buick Invitational. Vorige week lag Woods er al tijdens de eerste ronde van het World Match Play Championship uit toen hij door de Australi?r Peter O’Malley werd verslagen.

De 17-jarige Ty Tryon staat op de gedeelde 110de plaats met 73 slagen (+1).