Woods mist Tour Championship en Thomas wint het BMW Championship!

Een 37e plaats in het BMW Championship heeft Tiger Woods het Tour Championship laten missen. De oud nummer 1 van de wereld had bij de beste 11 in het BMW Championship moeten eindigen om in de top 30 van de FedExCup ranking te komen. Onder de spelers die het ook niet lukten om in het Tour Championship te komen zaten Francesco Molinari, Shane Lowry, Ian Poulter en Jordan Spieth.

Extra sneu was het voor J.T. Poston, hij maakte een bogey op de 18e om daarmee met 1 slag het Tour Championship te missen.

De Amerikaan Justin Thomas won het BMW Championship met 25-onder par. Zijn landgenoot Patrick Cantlay kwam wel dichtbij maar bleef op 22-onder staan na een ronde van 65 slagen. DE Japanner Hideki Matsuyama werd met 20-onder en een laatste ronde van 63 slagen derde in het klassement. De Spanjaard Jon Rahm eindigde als hoogst genoteerde Europeaan in het toernooi met een eindscore van 16-onder. Wij zien deze spelers zo wie zo volgende week in het Tour Championship!

Welke Europeanen zien wij volgende week in het Tour Championship ? Rory McIlroy, Jon Rahm, Paul Casey, Justin Rose en Tommy Fleetwood.

Woods klimt verder omhoog in BMW Championship maar Thomas steelt de show!