Lionsclub Renkum golft voor psychologische zorg bij kanker

Op vrijdag 13 september organiseren de Lionsclub Renkum een benefiet golftoernooi op de Golfbaan Heelsum; de Melvin Jones Golfdag. De opbrengst van het toernooi komt volledig ten goede aan het Helen Dowling Instituut. Dit instituut biedt psychologische zorg aan mensen met kanker en hun naasten.

De deelnemers beginnen de dag met een uitdagend toernooi waarbij 18 holes worden gespeeld. De hole in one, longest, nearest en putting contest ontbreken uiteraard niet. Na afloop van het toernooi is er een netwerkborrel en aansluitend vindt een diner plaats inclusief veiling met prachtige kavels.

Golfen voor het goede doel

Het Helen Dowling Instituut biedt psychologische zorg bij kanker. “Jaarlijks zien wij duizenden cliënten in onze spreekkamers of online. Samen met hun behandelaar leren cliënten omgaan met de angst en de paniek-, de depressie- en de vermoeidheid die zo kenmerkend zijn voor deze ziekte. Het is de kennis van onze behandelaars en de kracht van de cliënten die maakt dat zij de draad van hun leven weer op kunnen pakken. De basisverzekering vergoedt onze zorg. De hoge kwaliteit die wij bieden kost echter meer dan de vergoeding die wij ontvangen van de zorgverzekeraars. Om deze zorg nu en in de toekomst te kunnen blijven bieden, hebben we aanvullende gelden nodig. We zijn de Lionsclub Renkum daarom enorm dankbaar”, vertelt Hanneke Haanraadts, directeur HDI.

Meer informatie een aanmelden

De Melvin Jones Golfdag is een jaarlijks terugkerend evenement en wordt georganiseerd door Lionsclub Renkum, gesteund door Golfclub Heelsum en vele sponsoren. Voor het golftoernooi zijn nog plaatsen beschikbaar. Deelname kan zowel met een flight als individueel. Voor meer informatie en aanmelden, kijk op https://heldenvanhdi.nl/evenementen/golftoernooi-heelsum/