Woods gedeeld 75ste met 77 deelnemers in 2020 Zozo Championship 

Of hij zijn 83e PGA Tour overwinning gaat halen lijkt bijna onmogelijk. Tiger Woods kwam na de eerste ronde van het Zozo Championship met 76 slagen van de golfbaan en staat daarmee 75ste in het klassement. Er spelen 77 deelnemers mee in dit toernooi en alleen Adam Long was met 77 slagen nog slechter en die staat het laagst in het klassement. De 44-jarige Woods zag zijn medespelers Matthew Wolf en Xander Schauffele wel goede scores maken. De twee gingen in 69 slagen (-3) rond en delen de 26e plaats.

Tyrrell Hatton is de beste Europeaan in het deelnemersveld. Met 65 slagen, 7-onder par, deelt hij samen met de Amerikaan Justin Thomas de tweede plaats. 

De 27-jarige Colombiaan Sebastián Muñoz wist met 8-onder als leider in het klassement te komen. Hij maakte in zijn ronde twee mooie eagles, op de 7e waar hij zijn tweede slag met spin in de hole liet verdwijnen en op de 16e, een par 5, waar hij na twee slagen voor de green lag en zijn pitch in de hole zag gaan. Toch was zijn ronde ook niet helemaal foutloos en maakte hij een bogey op 1 en 8 en een dubbel bogey op de 14e maar de 8 birdies verder in zijn ronde zorgde dus voor zijn 8-onder.

Rory McIlroy was op een gegeven moment zo gefrustreerd dat hij zijn club in tweeën brak. De nummer 5 van de wereld had 73 slagen in zijn eerste ronde waarin hij zijn 7 birdies zag verdwijnen door het maken van 4 bogeys en twee dubbel bogeys.