Woods eindigt als 9e in het Farmers Insurance Open waar Marc Leishman wint!

Toch weer een top 10 plaats voor Tiger Woods en dit keer in het Famers Insurance Open in San Diego. Met 9-onder voor het toernooi eindigde Woods op de gedeelde 9e plaats maar wel op 6 slagen afstand van de winnaar Marc Leishman. Een grappig detail was zijn tweede shot op de tweede hole. Zijn bal lande voor de hole en viel in de cup maar spinde zo terug de hole uit. Volgens Rich Beem, een van de commentatoren, spinde de bal zo erg dat hij door de spin weer omhoog geklommen is, zo de hole uit!

Met 65 slagen op de laatste dag wist Marc Leishman toch alle spelers achter hem te houden. Jon Rham en Rory McIlroy en Brandt Snedeker wisten erg dichtbij te komen maar zij bleven steken op 14 en 12-onder par. Rahm zag de toernooi winst aan het voorbij gaan met het spelen van zijn eerste 9 holes. Met twee bogeys en een dubbel en slechts 1 birdie speelde hij deze in 3-boven par. De dubbel op hole 3 was dus extra kostbaar waar hij zijn bal links in de semirough sloeg, daarna een fluf en nog een fluf toen pas op de green en daarna pas in de hole. Zijn tweede negen begon hij voorzichtig met par op 10, 11 en 12 en daarna ging hij los met eagle, birdie, bogey, birdie, birdie en opnieuw birdie om zijn ronde uiteindelijk toch in 2-onder te eindigen.

Ook McIlroy had moeite met het begin van zijn ronde met bogeys op 1, 2 en 4. Hij eindigde zijn ronde met 69 slagen samen met Snedeker op de gedeelde derde plaats. 

Woods op 5 slagen van de leider Rahm in het Farmers Insurance Open