Equipment nieuws

Golf Pride® lanceert nieuwe MCC Teams ™ -collectie zodat golfers hun teamkleuren op de baan kunnen tonen

PINEHURST – NC – 29 januari 2020 – Golf Pride, marktleider op het gebied van gripinnovatie en de # 1 Grip on Tour®, heeft vandaag aangekondigd zijn populaire MCC®-reeks hybride grips uit te breiden met de nieuwe MCC Teams-collectie.

De eerste lancering bestaat uit 15 unieke kleurencombinaties om uit te kiezen, zodat golfers hun favoriete team kunnen vertegenwoordigen tijdens de baan. Als de # 1 Grip-serie wereldwijd ™, bij zowel amateurs als professionals geprefereerd met meer dan 250 Tour-overwinningen, beschikt het revolutionaire MCC-model over geborsteld katoenkoordtechnologie in de bovenhand voor stevige controle over alle weersomstandigheden, met hoogwaardig rubber in de onderhand voor ultiem gevoel en reactievermogen.

“Veel spelers hebben twee passies – hun sportteam en golf. Combineer die passies met de eerste hybride technologie grip, de MCC, en nu kunnen spelers die van hun team houden hun steun tonen telkens wanneer ze hun clubs grijpen. ”Zei Bruce Miller, Product Manager, Golf Pride. “De nieuwe MCC Teams-collectie stelt fans in staat om teamtrots te tonen met behoud van dezelfde hoge prestaties en kwaliteit die de MCC consequent heeft geleverd om meer dan 20 grote kampioenschappen te winnen.”

De MCC Teams-grepen zijn verkrijgbaar in zowel standaardformaat als middenformaat en hebben een prijs van respectievelijk £ 12 en £ 13 of 14,50 € en 16,00 €. MCC Teams zullen verkrijgbaar zijn in de standaardverkoop in het voorjaar van 2020 en middelgrote in de zomer van 2020. Ga voor meer informatie over de MCC Teams-collectie en het volledige Golf Pride 2020-productaanbod naar www.GolfPride.com.