Equipment nieuws

Wat zit er in de golfbag van Colin Morikawa?

Collin Morikawa, de jonge golfer die de wereld verbaasde met zijn uitzonderlijke prestaties, heeft onlangs weer geschitterd op de PGA Tour. Zijn indrukwekkende overwinning in Japan is slechts een voorbeeld van zijn opkomende grootheid in de golfsport. Laten we eens kijken naar wat er in zijn golftas zit en welke clubs hem naar de overwinning hebben geleid.

Morikawa vertrouwt op een assortiment TaylorMade clubs om zijn spel naar een hoger niveau te tillen. Zijn driver, de TaylorMade SIM met 8 graden loft en een Mitsubishi Diamana D+ Limited 60 TX shaft, is de kracht achter zijn indrukwekkende afslagen. Deze combinatie van club en shaft geeft hem de precisie en de afstand die hij nodig heeft om de fairways te domineren.

 

 

 

Voor zijn fairway shots vertrouwt Morikawa op de TaylorMade SIM fairway woods, met zowel 14 graden als 18 graden lofts. Deze clubs bieden hem de veelzijdigheid om met vertrouwen te spelen, of het nu gaat om lange afstanden of moeilijke liggingen.

 

 

 

 

Wat betreft zijn ijzers, kiest Morikawa voor TaylorMade P770 en P7MC ijzers. Deze clubs bieden de precisie en controle die hij nodig heeft om nauwkeurig op de green te mikken en birdies te scoren. Met deze combinatie van ijzers kan hij elke situatie op de baan aan.

 

 

 

 

Als het gaat om wedges, heeft Morikawa in zowel 50 als 56 graden, samen met een TaylorMade MG4 TW wedge van 60 graden. Deze wedges stellen hem in staat om met gemak uit bunkers te komen en nauwkeurige approach shots te maken.

 

 

 

 

 

 

 

En tot slot, zijn putter is de TaylorMade TP Soto, een club die hem helpt bij het beheersen van de greens en cruciale putts te maken wanneer dat het meest nodig is.

Met deze uitrusting in zijn tas en zijn uitzonderlijke vaardigheden op de golfbaan, blijft Collin Morikawa een naam om in de gaten te houden in de golfwereld. Zijn recente overwinning in Japan is slechts het begin van wat belooft een indrukwekkende carrière te worden voor deze jonge golfer. We kunnen niet wachten om te zien wat hij nog meer zal bereiken in de komende jaren.