Equipment nieuws

Wat een ijzersterke keuze: de Takomo 301 CB

Wat een ijzersterke keuze: de Takomo 301 CB

Takomo 301 CB

De Takomo 301 CB is een cavity back ijzer voor serieuze spelers dat controle, wendbaarheid en vergevingsgezindheid biedt, terwijl het tegelijkertijd een tijdloze uitstraling en gesmede feel behoudt.

Met precisie gesmeed S20C-staal zorgt voor zijdezacht contact, controle en responsiviteit.

Neem de controle

De Takomo 301 CB ijzers zijn absoluut prachtig in hun precisie en speelbaarheid. Deze ijzers zullen spelers helpen hun spel te verbeteren door een gesmede feel te bieden met verbeterde controle.

Ontworpen om een geweldige algehele speelervaring te bieden, zijn deze ijzers een combinatie van schoonheid, controle en vergevingsgezindheid.

De korte bladlengte, lage zwaartepunt, perimetergewicht en grotere zool zijn allemaal ontworpen om nauwkeurige shot-vorming te bevorderen met net iets meer vergevingsgezindheid dan de 301 MB-ijzers.

Voor wie is de 301 CB bedoeld?
Categorie
Een cavity back ijzer voor serieuze spelers

Ontwerp
Eéndelig cavity back gesmeed uit zacht S20C-staal

Voor wie?
Voor de gevorderde speler die een gesmede feel en wendbaarheid zoekt

Handicap Bereik
Laag tot scratch

De 301 CB wordt geleverd met de legendarische, tour bewezen KBS Tour shaft. De standaard swing weight van de set is D2.

De standaard grip, Lamkin Crossline, is ontworpen voor golfers die bewezen prestaties eisen met een klassieke uitstraling.

Kortom, de Takomo 301 CB is een ijzer dat spelers de perfecte balans biedt tussen precisie en speelbaarheid. Of je nu een ervaren golfer bent op zoek naar gesmeed comfort of een opkomend talent dat zijn spel wil verbeteren, deze ijzers hebben alles wat je nodig hebt. Met een tijdloze uitstraling en geavanceerde technologie, zul je zeker indruk maken op de baan met de Takomo 301 CB in je tas.

Meer informatie: https://eu.takomogolf.com/