Reizen

Abu Dhabi: Viya Golf triomfeert bij de World Golf Awards 2023

Abu Dhabi: Viya Golf triomfeert bij de World Golf Awards 2023

Abu Dhabi, Verenigde Arabische Emiraten – 02/11/2023 – Viya Golf, een bedrijf van Dubai Golf, is trots om haar succes op de World Golf Awards 2023 aan te kondigen, waar de locaties van de organisatie drie prestigieuze onderscheidingen binnen de Verenigde Arabische Emiraten in de wacht sleepten.

Yas Links, de parel in de kroon van Viya Golf, werd geëerd als de ‘Beste Golfbaan van de VAE’, wat de uitzonderlijke kwaliteit en de gedenkwaardige golfervaring die het biedt aan al haar bezoekers benadrukt. Yas Links zal in 2024 opnieuw te zien zijn op het wereldtoneel, wanneer de DP World Tour terugkeert voor een nieuw playoff- en Rolex Series-evenement, het Abu Dhabi Championship, gevolgd door de finale van het DP World Tour Championship op Jumeirah Golf Estates in Dubai.

Yas Acres Golf and Country Club, het nieuwste bezit van Viya Golf, kreeg de felbegeerde titel ‘Beste Nieuwe Golfbaan van de VAE’. Deze erkenning onderstreept de precisie en toewijding die zijn geïnvesteerd in het creëren van de spannende negen-holes golfbaan op Yas Island, die de beste banen in de regio evenaart qua uitdaging en conditie.

Bovendien werd Saadiyat Beach Golf Club bekroond met de titel ‘Beste Golfbaan van Abu Dhabi’. Deze golfclub, geprezen als een toevluchtsoord voor duurzaamheid en een oase voor wilde dieren, biedt prachtige uitzichten op elke hole en onberispelijke baancondities om bij te passen.

Julian Danby, Cluster Club Manager voor Viya Golf, uitte zijn vreugde en zei: “We zijn verheugd om deze onderscheidingen van de World Golf Awards te ontvangen. Deze erkenningen zijn het directe resultaat van de toewijding die ons hele team dagelijks inzet om de allerbeste golfervaringen te bieden op onze locaties.

“Dit motiveert ons echt om hard te blijven werken om ons aanbod verder te verbeteren, de hoogst mogelijke normen te handhaven en onvergetelijke herinneringen te creëren voor onze leden en gasten. We zijn dankbaar voor de World Golf Awards voor het erkennen van de vooruitgang en kwaliteit die we hebben bereikt, en deze onderscheidingen markeren een belangrijke mijlpaal in de reis van Viya Golf, die ons inspireert om in de komende jaren nog hogere normen te stellen,” voegde hij eraan toe.

De World Golf Awards is een prestigieus platform dat uitmuntendheid in de golftoerisme-industrie erkent. Het is een viering van uitstekende golfbestemmingen, banen en de professionals erachter die voortdurend streven naar perfectie.

Yas Links, Yas Acres Golf and Country Club en Saadiyat Beach Golf Club worden geëxploiteerd door Viya Golf, een dochteronderneming van Dubai Golf, dat Emirates Golf Club, Jumeirah Golf Estates, Dubai Creek Golf and Yacht Club en Topgolf Dubai in Dubai bezit en exploiteert.

Yas Acres Golf and Country Club werd ook onlangs erkend voor zijn superieure conditie en werd uitgeroepen tot het ‘Team van het Jaar voor Agronomie’ bij de 59club Awards.

Alle drie de Viya-golfbanen in Abu Dhabi kunnen worden geboekt om te spelen als onderdeel van een golfvakantiepakket met spectaculaire hotels in de VAE, door naar https://www.viyagolfholidays.com/ te gaan

Voor meer informatie over Yas Links, ga naar: https://www.viyagolf.com/yaslinks/golf/courses/

Voor meer informatie over Yas Acres Golf and Country Club, ga naar: https://www.viyagolf.com/yasacres/golf-course/

Voor meer informatie over Saadiyat Beach Golf Club, ga naar: https://www.viyagolf.com/saadiyat/

Voor meer informatie over VIYA Golf en haar golflocaties, ga naar: https://www.viyagolf.com/