Tyrrell Hatton verlengt contract opnieuw met PING

PHOENIX (19 januari 2021) – De Engelsman Tyrrell Hatton, die de afgelopen maanden wereldwijd een reeks overwinningen en hoge resultaten behaalde, verlengt zijn contract met PING, zo maakte het bedrijf vandaag bekend. De voorwaarden van de overeenkomst zijn niet vrijgegeven.

“Je kon het afgelopen anderhalf jaar nauwelijks een golfuitzending inschakelen en Tyrrell niet tussen de leiders zien en een paar keer heeft hij de trofee aan het eind zelfs vastgehouden”, zei John K. Solheim, PING President.

“Tyrrell heeft sinds 2016 zes keer gewonnen en is gestegen naar de negende plaats op de officiële wereldranglijst voor golf. Hij heeft het succes dat hij behaalde tijdens de European Tour naar de Verenigde Staten gebracht, waar hij in maart zijn eerste PGA Tour-overwinning behaalde in het Arnold Palmer Invitational.”

Naast zijn PGA Tour-overwinning heeft Hatton vijf Europese Tour-overwinningen behaald, meest recentelijk in oktober tijdens het vlaggenschipevenement van die tour, het BMW PGA Championship, waar de G425-driver zijn eerste titel bezorgde. De 29-jarige heeft vier top-10’s behaald bij majors en was lid van het zegevierende Team Europe tijdens de Ryder Cup 2018. Hij is verheugd zijn jarenlange band met PING voort te zetten.

“Ik werk al een aantal jaren met veel plezier met PING en het team en weet precies wat ik nodig heb om op het hoogste niveau te presteren. Ik kijk uit naar de toekomst, wetende dat ik PING zal blijven hebben als onderdeel van mijn team”, aldus Hatton.