Tommy Fleetwood of Rory McIlroy? Zij leiden in het Players Championship

Kan een wedstrijd spannender worden als die in het Players Championship? Twee Europeanen boven aan het klassement en wel Tommy Fleetwood en Rory McIlroy! De twee delen met 12-onder de eerste plaats en zullen dus hun ronde op zaterdag samen spelen. Fleetwood had in zijn tweede ronde 67 slagen nodig waar McIlroy er 65 gebruikte.

De laagste ronde van de dag kwam op naam van een Amerikaan en wel Jim Furik. Met 64 slagen klom hij 50 plekken omhoog in het klassement naar de gedeelde derde plaats. De Engelsman Ian Poulter deelt samen met Furik (foto) met 9-onder en Brian Harman en Abraham Ancer de derde plaats.

En Tiger Woods? Woods staat met 3-onder gedeeld 39e in het klassement. Met 71 slagen waarin een quadrupple bogey op de 17e wist hij zijn ronde nog op 1-onder te eindigen. Woods afslag op de 17e ging naar links raakte nog wel een stuk van de aanloop naar de green maar rolde vervolgens het water in. Zijn derde slag vanaf de dropping zone kwam op de green maar was te ver, opnieuw water. Opnieuw van de droppingzone wist hij zijn bal nu wel op de green te slaan en met twee putts stond er ineens een 7 op zijn kaart.