Tim Sluiter en Jurrian van der Vaart, Nederlanders op dag 3 KLM Open

11-09-2010-sluiter

11-09-2010-sluiterNatuurlijk de meeste aandacht gaat naar Joost Luiten, op dit moment nog bezig aan de eerste negen holes op de Hilversumsche Golfclub. Maar ook Jurrian van de Vaart en Tim Sluiter (foto) haalden het weekend. In de 6e flight van vandaag om 08:55 uur speelden Tim en Jurrian samen met Robert Coles.

Voor Tim was er gisteren toch enige consternatie zo vlak voor zijn tweede ronde. Op de Driving Range ging het mis met zijn lobwedge. Niet meer te gebruiken en dat geeft toch een gevoel van onbehagen. Hij heeft zich daar overigens uitstekend overheen gezet. Jurrian en Tim spelen niet mee voor de hoofdprijzen maar de schat aan ervaring die ze nu opdoen komt hen zeker ten goede in het vervolg van hun carrière.

Jurrian speelde geen slechte ronde deze zaterdag. De eerste zes holes bracht geen sterke start, namelijk vier keer par en twee bogeys. De rest van de ronde was gewoon steady, prima golf. Met nog één bogey en twee keer birdie kwam zijn ronde vandaag uit op + 1. Daarmee staat hij eveneens met + 1 op een 63 plaats in het toernooi.

Tim kende zeker een matige start op de eerste negen holes. Een totaal van 40 slagen met zelfs een triple bogey op de derde hole was niet een race naar de middenmoot van het klassement. Toch was er ook voor Tim sprake van herstel. 3 birdies op de tweede negen en maar één bogey resulteerde in 33 slagen op de tweede negen, een totaal van 3 boven par. Zijn toernooitotaal komt nu uit op + 2 en een 69 plaats voor het toernooi

Morgen de laatste dag van het toernooi voor de Nederlanders Tim Sluiter en Jurrian van de Vaart. Familieleden en vrienden die op de Hilversumsche meelopen geven wel de meeste aandacht aan deze spelers van Golf Team Holland. Tim Sluiter en Jurrian van de Vaart spelen als professional op de EPD-tour.