Het eerste golfnieuws

The Open: Tiger Woods swing is zo goed als altijd voor St Andrews

Tiger Woods

Justin Thomas die zaterdagavond met Tiger Woods 18 holes op St Andrews wandelde en zondagochtend samen met hem een volledige ronde liep, is er zeker van dat zijn swing weer het oude niveau heeft bereikt. 

De voormalig nummer 1 van de wereld verschijnt weer voor het eerst sinds 2019 op het Open en Justin Thomas gelooft dat het geen verrassing zou zijn om Woods te zien strijden voor een historische 16e grote titel.

Woods sloeg wat ballen en maakte wat putts zaterdagavond naast Thomas op de Old Course, liep alle 18 holes en eindigde pas lang na 22.30 uur lokale tijd, voordat hij de volgende ochtend terugkeerde om een ​​volledige oefenronde te spelen.

Het paar sloeg zondagochtend net na 8.30 uur af voor het aanwezige publiek en in zonnige omstandigheden.

Het optreden van Woods op St. Andrews zal pas zijn derde worden zijn in een full-field evenement sinds de carrière-bedreigende been- en enkelblessures die hij opliep bij de crash van vorig jaar. 

De drievoudig Open-kampioen worstelde met zijn comeback in The Masters en trok zich vanwege een blessure terug voor zijn laatste ronde in het PGA Championship. Woods trok zich ook terug uit het US Open van vorige maand omdat hij zich niet “fysiek klaar” voelde.