The Masters: Bryson DeChambeau met nieuwe driver!

Bryson DeChambeau is optimistisch over de nieuwe driver die hij gaat gebruiken tijdens de Masters! DeChambeau die nog zonder een top-20 finish in vier starts bij Augusta National is zal iedereen gaan verbazen vertelde hij in een persconferentie.

DeChambeau zegt dat hij erg enthousiast is over de resultaten die zijn nieuwe driver op de range laat zien. De 27-jarige Amerikaan was de favoriet voor de editie van vorig jaar nadat hij met zes slagen voorsprong het US Open won.  Uiteindelijk eindigde hij in de Masters van vorig jaar op 18 slagen achter de winnaar Dustin Johnson.

DeChambeau koos ervoor om in november geen 48-inch driver te gebruiken nadat hij ermee had geëxperimenteerd maar is optimistisch dat zijn kansen vijf maanden later worden verbeterd door een prototype van een Cobra-driver.

“Het is duidelijk dat er deze week iets in de tas zit dat erg nuttig is en ik zal niet in detail erop ingaan. Ik weet dat dit al een paar jaar in de maak is en ik ben er erg enthousiast over. Of het mij dit keer gaat helpen om op een hoger in het klassement te eindigen dat weet ik niet zeker want het is golf en je weet nooit wat er gebeurt.

DeChambeau zal de eerste twee ronden samen spelen met Adam Scott en Max Homa.

Hieronder nog even hoe Bryson zijn snelheid traint