Schrijf je nu in voor het grootste toernooi en gespeeld op drie golfbanen in Griekenland

7 april 2021 – Messinia, Griekenland – De vijfde jaarlijkse Messinia Pro-Am is bevestigd voor 24-27 november 2021 en voor de eerste keer krijgen bezoekers de kans om op drie banen te spelen waaronder het gloednieuwe door José María Olazábal ontworpen West Cursus op Navarino Hills Costa Navarino en de bekroonde The Dunes Course en The Bay Course.

Het internationale evenement met 54 holes, dat in 2020 een recordaantal bezoekers zag met meer dan 20 deelnemende landen en 50 teams, heeft door de jaren heen professionele en beroemde golfers verwelkomd zoals Bill Murray, Mike Tindall en Sepp Maier.

Goedgekeurd door de Confederation of Professional Golf en gehouden onder auspiciën van de PGA’s van Griekenland en de Hellenic Golf Federation, zal de Messinia Pro-Am dit jaar een recordaantal van 75 teams bevatten met professionals die strijden om een ​​prijzengeld van €50.000 onder de Messijnse zon .

Een vast onderdeel van de wereldwijde golfkalender en met een groot aantal topprofessionals en beroemdheden die meedoen, omvat het vierdaagse evenement ook een fascinerend programma van thema-evenementen en diners met de nadruk op plezier en vriendschap.

Navarino Hills, onlangs uitgeroepen tot ‘World’s Best New Golf Development’ op de World Golf Awards 2020, strekt zich uit over 500 hectare ruig natuurlijk terrein met uitzicht op Navarino Bay en vormt de ideale aanvulling op de bestaande banen. Ontworpen door tweevoudig Masters-kampioen en Ryder Cup-legende José María Olazábal, zullen de twee nieuwe banen beide par 72 spelen en respectievelijk 6.466 m en 6.280 m meten zich uitstrekken over 125 hectare (1.250.000 m2), met uitzicht op de historische baai. van Navarino en de omliggende heuvels.

Wanneer het project in het voorjaar van 2022 volledig is voltooid, zal de belangrijkste, duurzame bestemming van de Middellandse Zee zich in de benijdenswaardige positie bevinden om haar gasten vier kenmerkende 18-holes golfbanen te bieden  en dat allemaal binnen een straal van 13 km.

Omringd door olijfboomgaarden en met uitzicht op de historische baai van Navarino, is de par-71, 5.422 meter lange The Bay Course ontworpen door Robert Trent Jones II en die kronkelt door drie verschillende omgevingen, kust, kloof en bos en om opvallende contrasten te bieden. Golfers kunnen ook genieten van het onlangs geopende en bekroonde, Bay Clubhouse, dat naadloos in het natuurlijke landschap opgaat.

Als aanvulling hierop biedt de par-71, 6.018m, Bernhard Langer en EGD-ontworpen The Dunes Course, een spectaculair uitzicht op zee en de rivier en bevat links-achtige kenmerken in gebieden die het dichtst bij de zee liggen, terwijl je af en toe in olijf- en fruitboomgaarden waagt.

De officiële luchtvaartmaatschappij van de Messinia Pro-Am voor het vijfde opeenvolgende jaar is AEGEAN Airlines (www.aegeanair.com), een lid van Star Alliance, de sterkste wereldwijde luchtvaartalliantie die samenwerkt met Costa Navarino, de Confederation of Professional Golf ( CPG) en PGA van Griekenland. Aegean biedt speciale vliegticketprijzen voor deelnemers aan Messinia Pro-Am.

Erasmus Conference & Events is de officiële evenementenorganisator en reispartner die coördineert en zorgt voor een soepel registratie- en accommodatieproces.

Teamregistratie – die strikt op basis van wie het eerst komt, het eerst maalt, is nu geopend.

Ga voor meer informatie over de Messinia Pro-Am 2021 naar https://messiniaproam.costanavarino.com