TaylorMade black P790 ijzers

TaylorMade heeft een geheel zwarte versie van zijn P790-ijzers gelanceerd die zeker de aandacht zullen trekken op de eerste tee.

Met een hoogglans zwarte PVD-afwerking en met een bijpassende zwarte stalen shaft, hebben de ijzers dezelfde gesmede holle bodyconstructie als de reguliere P790 ijzers, die bestaan ​​uit een dun, omhullend gesmeed slagvlak en een zachte koolstofstalen body die is ontworpen om explosief te zijn en afstand en vergeving te geven.

 

 

 

 

 

De clubhoofden zijn geïnjecteerd met SpeedFoam om het slagvlak te verleggen en tegelijkertijd het gevoel te verbeteren. De ijzers hebben ook een laag profiel wolfraam gewicht om een ​​lager zwaartepunt en een hogere afslag te creëren bij het slaan van de bal.

Een Thru Slot Speed ​​Pocket maximaliseert de balsnelheid en zorgt voor vergevingsgezindheid bij slagen die laag op het slagvlak worden geraakt, terwijl Progressive Inverted Cone Technology, die strategisch in elke club is geplaatst, de nauwkeurigheid verbetert en de balsnelheid buiten het midden beschermt.

Ze zijn verkrijgbaar in 3-AW en zijn uitgerust zoals True Temper’s Dynamic Gold 105 VSS stalen shaft in zwart, terwijl er aangepaste opties beschikbaar zijn voor graphite shafts

Adviesprijs in Engeland was: 1.399 pond voor een set van 7 clubs. Verkoopdatum: 23 april.