Stewart Golf kondigt de Q Follow Black Edition aan

Slechts enkele weken nadat Stewart Golf’s zijn grootste lancering ooit deed met de nieuwe Q Follow, heeft het een nieuwe electrice trolley uitgebracht. Het Britse bedrijf heeft hem simpelweg de Black Edition genoemd, met deze nieuwe variant krijgen klanten extra keuze bij het overwegen van het uiterlijk van hun nieuwe trolley.

De nieuwste Black Edition is ontworpen om klanten een meer onopvallende look te bieden, aangezien de componenten die oorspronkelijk een koolstofvezelafwerking hadden, nu worden gepresenteerd in elegant matzwart. 

CEO Mark Stewart zei: “De eerste reactie op de Q Follow was tot dusver uitstekend. De verschillen zitten niet alleen in de details, maar de veranderingen geven de Black Edition zijn eigen strakke identiteit. ”

Ontworpen op basis van een lichtgewicht microcellulaire composietstructuur en gebouwd rond een maximaal sterk monocoque chassis, is de nieuwe Q Follow voorzien van Stewart Golf’s nieuwste zevende generatie Follow-technologie: golfers kunnen handsfree over de baan lopen.

Stewart Golf zal de originele Carbon Edition blijven aanbieden, maar door deze subtiele stijlverandering kunnen klanten een Q Follow tegen een lagere prijs kopen. De Black Edition kost £ 1.649 inclusief de 36-holes SmartPower-batterij van Stewart Golf.