SkyPro voor een snelle diagnose van uw golfswing

Wilt u een onmiddellijke, duidelijke diagnose van uw golfswing en een eenvoudige uitleg hoe eventuele problemen daarin kunt oplossen? Dan is hier de SkyPro, ’s werelds favoriete persoonlijke swing-analyzer, en is precies wat u nodig heeft.

Golfprofs zullen nu merken dat met behulp van de SkyPro het hun veel eenvoudiger maakt om de voortgang van tientallen verschillende leerlingen te volgen, dankzij een nieuwe functie waarbij mappen kunnen worden gebruikt.

SkyPro V2.2.0 is nu verkrijgbaar in de Apple Store en is een belangrijke nieuwe update voor de best verkochte swing-analyser van SkyCaddie.

SkyPro is een lichtgewicht sensor die op de shaft van de golfclub onder de grip past en de bewegingen van uw club tijdens het swingen bewaakt. Het verzendt gegevens draadloos naar uw iPhone of iPad en geeft onmiddellijke feedback en toont u eventuele fouten in uw golfswing.

De nieuwste update van zijn iOS-app, medio januari 2018 uitgebracht, bevat vijf belangrijke updates om SkyPro nog gebruiksvriendelijker te maken.

Diagnostische modus – Dit geeft de gebruiker de mogelijkheid om op elk moment een enkele swing op te nemen en deze snel door SkyPro te laten diagnosticeren. Neem gewoon een swing en de SkyPro Diagnose-modus leidt u onmiddellijk door alle waarschuwingen – wat een belangrijke fout in uw golfswing kan markeren. Tik vervolgens op een knop om rechtstreeks naar een van de hoogst beoordeelde Groove-sessies van SkyPro te gaan, waar u onmiddellijk aan uw fout kunt werken. Ideaal voor een snelle swing-fix of terwijl u opwarmt voor een partijtje golf!

Aangepaste swingmappen – Het organiseren van uw golfswingsbibliotheek en het beheren van historische swinggegevens is nu veel gemakkelijker in SkyPro. Golfprofs zullen het nu gemakkelijk vinden om de swings van de verschillende leerlingen gescheiden te houden op hun SkyPro en dat kan met deze nieuwe functie. Er is een nieuw mappictogram in de bovenste navigatiebalk waar al uw SkyPro-gegevens voor elke student afzonderlijk kunnen worden opgeslagen. Of, als je een golfer bent die aan je eigen spel werkt, voel je dan vrij om creatief te zijn en je eigen mappen te maken voor het eenvoudig terugroepen van verschillende delen van je spel – bijvoorbeeld om je Putting-gegevens gescheiden te houden van je Full Swing-gegevens, of om je Fade en Draw-swing apart op te slaan als je bezig bent met het slaan van balvluchten.

Verbeterde swing-zoekopdracht – Het is nu veel gemakkelijker om door uw swingbibliotheek op SkyPro te zoeken. Zoek bijvoorbeeld naar ‘7 iron’ om alle swings te zien die met deze club zijn gemaakt op uw SkyPro. Als u een golfprofessional bent, kunt u ook binnen een specifieke map zoeken om alleen resultaten te zien van swings die door een bepaalde student zijn gemaakt.

Checkpoint Alert Meter – Waarschuwingen zijn cruciaal voor uw SkyPro-sessie. Doorgaans laten ze zien wanneer een aspect van je golfswing zorgwekkend is: bijvoorbeeld als je de golfclub buiten het ideale swing pad heeft. Voorheen werden deze waarschuwingen gegeven als tekst, maar nu worden ze gepresenteerd in glorieus 3D – met behulp van afbeeldingen, in plaats van tekst, om u te helpen het probleem te zien. De nieuwe Checkpoint Alert Meter van SkyPro maakt het ook eenvoudiger om een d​eel van de terminologie te begrijpen. De geavanceerde swing-fix-functies van SkyPro zijn nog nooit zo intuïtief geweest!

Aanpasbare schermgrootte – met de komst van grotere schermen op de nieuwste iPhones en iPads past SkyPro zich nu automatisch aan de schermgrootte van het apparaat waarop het draait, inclusief de nieuwste iPhone X. Het resultaat? Elk SkyPro-scherm ziet er nu helder, duidelijk en verbluffend uit, ongeacht welk Apple-apparaat u gebruikt!

SkyPro V2.2.0 bevat ook een groot aantal andere updates, verbeteringen aan verschillende weergaven en reacties op continue gebruikersfeedback van SkyPro-fans in de golfwereld.

SkyPro is de ultieme manier om je golfswing te analyseren.

Voor alle SkyPro-informatie bezoekt u www.golfskypro.com