Skechers Performance™ Elite-speler Colin Montgomerie winnaar van Invesco QQQ Championschip

Amsterdam, 7 november 2019 – Skechers viert de overwinning van de Europese golflegende Colin Montgomerie als kampioen van het Invesco QQQ Championship in de Sherwood Country Club in Thousand Oaks, Californië. Montgomerie, speler in Skechers GO GOLF-schoenen en Skechers-tenue, kwam na vijf slagen achter te staan maar won alsnog in de play-off. Hij staat nu vierde in het PGA TOUR Champions-klassement en maakt daarnaast kans om dit weekend het Charles Schwab Cup-kampioenschap in Phoenix te winnen.

‘Het was een spannende finale en ik had het geluk aan mijn zijde,’ vertelt Colin Montgomerie. ‘Er gaat niets boven een overwinning en ik ben blij dat ik door zovelen gesteund wordt, op het veld en erbuiten, waaronder door Skechers. Ik ben klaar voor het kampioenschap.’

Skechers GO GOLF-atleet Colin Montgomerie viert zijn overwinning op het PGA TOUR Champions Invesco QQQ Championship in Thousand Oaks, Californië.

Colin Montgomerie, wereldwijd bekend als ‘Monty’, is een grootheid in de golf en een van de meest bewonderde sporters van Groot-Brittannië. Hij heeft talloze kampioenstitels op zijn naam staan, waaronder het Senior Major-kampioenschap (tweevoudig winnaar), European Order of Merit (achtvoudig winnaar) en is gekozen als team captain van de Ryder Cup. Hij verwierf bekendheid in de jaren 90 tijdens een ongekende zeven jaar durende reeks als Europa’s nummer-1-speler en heeft meer prijzengeld verdiend dan enige andere Britse golfer in de geschiedenis.

‘We kunnen we niet blijer zijn met Colin Montgomeries overwinning, naarmate hij dichterbij de finale van Charles Schwab Cup komt,’ zegt Michael Greenberg, president van Skechers. ‘Colin is een legende onder legendes. Om te zien hoe hij de club zwaait, waarbij hij de naam van Skechers op zijn mouw draagt, en een toernooironderecord verbreekt, is belangrijk voor het merk binnen de golfgemeenschap. We weten hoeveel deze ongelooflijke prestatie voor zijn fans betekent en Skechers Performance zal hem op tournee ondersteunen naar het volgende onderdeel.’

Montgomerie trad in 2015 toe tot het Skechers Performance-team, draagt ​​Skechers GO GOLF-schoenen en een Skechers-outfit op tournee en is te zien geweest in de huidige marketingcampagnes voor het merk. Afgelopen kampioenschappen nam hij deel met de Skechers GO GOLF Elite 4™-schoenen. Skechers Performance GO GOLF staat bekend om zijn lichtgewicht, hoogwaardige, stabiele en comfortabele designs. Naast bekroonde hardloop-, wandel- en trainingscollecties van het merk Skechers Performance is GO GOLF een bekende collectie geworden binnen de golfcategorie. De GO GOLF is de officiële schoen van het Charles Schwab Cup-kampioenschap.

Skechers Performance GO GOLF is verkrijgbaar bij Skechers-winkels en bij geselecteerde retailpartners, waaronder gespecialiseerde golf pro-winkels.