Shot Scope breidt uit naar de markt voor laserafstandsmeters met de nieuwe PRO L1

Shot Scope, de marktleider op het gebied van GPS en automatische shot volg technologie, heeft vandaag details onthuld van zijn allereerste, hoogwaardige laserafstandsmeter. Verkrijgbaar met levendige blauwe of grijze accenten, de PRO L1 is het meest geavanceerde product in zijn soort.

PRO L1 vertegenwoordigt een zekere stap op de markt van laserafstandsmeters en combineert geavanceerde technologie met een strakke vormgeving en een betrouwbare constructie van een van de meest vertrouwde merken van de game.

De PRO L1 zit boordevol technologie en laat bij de gebruiker er geen twijfel over bestaan ​​dat ze de juiste afstand hebben vastgelegd met Target-Lock Vibration-technologie. Met de Precision Clear Lens kunnen gebruikers naadloos schakelen tussen de zwarte en rode dubbele optiek van de laser, met de optie om afstanden in yards of meters te bekijken.

“De introductie van de PRO L1 laserafstandsmeter vertegenwoordigt een opwindende uitbreiding voor Shot Scope”, aldus David Hunter, CEO van Shot Scope. “We wilden een hoogwaardig laserproduct maken dat ultieme prestaties levert tegen een betaalbare prijs.”

Voor extra controle op de baan is het eerste laserproduct van Shot Scope ook voorzien van Adaptive Slope-technologie die de hoek van de hellingaanpassing weergeeft en een herberekende afstand, nauwkeurig tot op slechts 3,6 inch, door de lens. Deze functie kan gemakkelijk worden in- en uitgeschakeld om ervoor te zorgen dat het product tijdens het spelen van toernooien voldoet aan de golfregels.

Met een zesvoudige vergroting heeft PRO L1 een bereik tot 875 meter, wat betekent dat er geen pin buiten bereik is. De laser is ontwikkeld om onder alle omstandigheden te werken, heeft een waterbestendige constructie en handig geplaatste gripstukken om uitglijden in de hand te voorkomen.

“De prestaties die deze laser levert, zijn concurrerend met de producten die al jaren toonaangevend zijn in deze branche”, voegt Hunter toe. “De optie van de rode of zwarte lensoptiek betekent dat gebruikers, ongeacht de verlichting buiten, altijd de vlag kunnen vastleggen. “We zijn trots op nauwkeurigheid en dit product is niet anders. De laser geeft afstanden weer met een nauwkeurigheid van minder dan 10 cm, zodat golfers keer op keer vol vertrouwen kunnen slaan. “

Inbegrepen in het gestroomlijnde pakket is een premium draagtas, evenals een draagkoord, draagclip, schoonmaakdoekje en een vervangbare batterij. PRO L1 wordt ook geleverd met een garantie van 12 maanden.

Na het succes van het V3-prestatietracking- en GPS-horloge, inclusief een uitverkochte campagne die meer dan 50.000 gebruikers in meer dan 100 landen trok, zet de lancering van de PRO L1 het bedrijf een nieuwe stap in hun missie om golfers te helpen hun spel te leren kennen. .

Shot Scope PRO L1 is nu verkrijgbaar in de detailhandel voor de lanceringsprijs van rond de 199,99 en kan worden gekocht via www.shotscope.com evenals bij de meeste grote golfwinkels en online retailers.