Patrick Cantlay wint het Zozo Championship

De laatste ronde van het Zozo Championship was een wedstrijd tussen Justin Thomas en Jon Rahm maar het was Patrick Cantlay die er met de overwinning vandoor ging. Een overwinning van Rahm had hem werelds beste golfer kunnen maken. Hij en Thomas eindigen met 22-onder par gedeeld tweede met 1 slag minder dan Cantlay.

De 28-jarige Cantlay wist op de laatste dag in 65 slagen het toernooi te eindigen waar Thomas en Rahm er 69 en 68 slagen voor nodig hadden. Cantlay zag de twee richting de 18e komen. Hij was op dat moment de leider in het clubhuis. Een birdie voor Rahm zou hem naast hem op het scorebord laten staan. Waar hij eerder op de 17e een putt met veel snelheid maakte liet hij hem op de 18e te kort dus bleef hij op 22-onder. Thomas maakte wel een birdie dat hem eveneens op 22-onder liet eindigen. 

Rory McIlroy eindigde in het toernooi op 15-onder en had een nieuw record voor het aantal birdies dat hij wist te maken maar hij maakte ook een reeks van bogeys en dubbels . De Noord-Ier wist op de golfbaan van de Sherwood Country Club 29 birdies te maken. Hij eindigde met 15-onder op de gedeelde 17e plaats. 

En Tiger Woods, hij ging op de laatste dag in 74 slagen rond en eindigde met 1-onder op de 72e plaats. De linkshandige Phil Mickelson, die met 78 slagen het toernooi eindigde, werd met +3 een na laatste in het toernooi. Michael Thompson werd met +6 laatste.