La Manga Club Properties: Spanje is de nummer één voor een tweede verblijf in het buitenland

Hoewel de pandemie de mobiliteit tussen landen bemoeilijkt, blijft Spanje het meest gezochte land in Google voor tweede verblijven in het buitenland. Het goede klimaat, de talloze stranden, de gastronomie en het brede aanbod aan toeristische en culturele activiteiten maken van Spanje de absolute nummer één. Daarbij ontstaan nieuwe trends zoals de periode van beperkingen doorbrengen in alle rust onder de zon en telewerken vanuit het Spaanse vakantieverblijf.

​Ook het prestigieuze La Manga Club in het Zuid-Spaanse Murcia ontwaart deze tendensen. Het internationaal bekroonde lifestyle resort is reeds 48 jaar een gevestigde waarde voor golfliefhebbers en al wie houdt van gastronomie, wellness en rust onder de zon. Op 560 hectare is er een buitengewoon aanbod aan luxe appartementen en exclusieve nieuwbouwvilla’s.

Een exclusief en internationaal bekroond sport- en lifestyle resort

Het prestigieuze La Manga Club is een exclusief vakantie- sport- en lifestyleresort met een unieke ligging, omgeven door natuurparken en ongerepte stranden. Op een oppervlakte van 560 ha. biedt het resort drie golfterreinen van wereldklasse, een prestigieus tenniscentrum, professionele voetbalterreinen, het grootste spacentrum van Spanje, een uitgebreide gastronomische ervaring met meer dan 17 bars en restaurants, 1 van de beste vijfsterren hotels in de regio, een charmant viersterren aparthotel en een uitgebreide portfolio van luxe appartementen en exclusieve villa’s. Gedurende 48 jaar heeft het resort een sterke reputatie opgebouwd als Europa’s beste sport- en lifestyle resort, en werd het bekroond met talloze internationale prijzen en onderscheidingen zoals de 2019 World Travel Award ‘Europe’s Leading Luxury Resort & Villa’s’ en ‘Europe’s Leading Sports Resort’.

La Manga Club Properties

Tijdens de lockdown periode werden in totaal 5 verblijven verkocht in La Manga Club voor een totale waarde van 1,885 miljoen euro. De grootste vraag werd genoteerd naar appartementen met tuinen of terrassen en een gemeenschappelijk zwembad, ook penthouses bleken erg in trek. De kopers ontdekten La Manga Club via vrienden of via de digitale communicatie zoals webinars. Om potentiële kopers nog beter te kunnen informeren, worden nu ook 360° virtuele tours aangeboden.

Las Orquídeas : luxe appartementen

De luxueuze op-plan appartementen van Las Orquídeas zijn de allernieuwste ontwikkeling binnen La Manga Club. De 42 exclusieve twee- en drie slaapkamer appartementen zijn ideaal voor persoonlijk gebruik of als investering. Las Orquídeas ligt in het hart van het resort, op loopafstand van alle voorzieningen en biedt een knap aangelegde gemeenschappelijke tuin en een gedeeld zwembad.

Las Acacias: exclusieve nieuwbouwvilla’s

In het middelpunt van het resort, op loopafstand van alle faciliteiten, vormt Las Acacias een prestigieuze wijk van 29 state-of-the-art nieuwbouwvilla’s. De oppervlakte van de percelen varieert van 500 tot 746m2 en biedt de perfecte ruimte voor twee- tot vierslaapkamer villa’s, ontworpen met de allernieuwste smart home systemen. Een belangrijke focus wordt gelegd op de buiten beleving door grote terrassen, een mooi aangelegde tuin en een eigen privé zwembad.

Een bijzondere ligging

La Manga Club heeft een bijzondere ligging tussen de ongerepte stranden van de Middellandse Zee en de Mar Menor, de grootste lagune van Europa. Het is een streek met een rijke geschiedenis en cultuur en een ongelofelijk prachtige natuur. Met meer dan 300 dagen zon per jaar geniet de regio een aangenaam microklimaat. Het resort is vlot bereikbaar via de luchthavens van Murcia ( 30 min. rijden) en Alicante ( 1 uur rijden), op slechts 2,5 à 3 uur vliegen van de belangrijkste Belgische en Nederlandse luchthavens.

Meer informatie : https://www.propertieslamangaclub.com/en

​Prijzen:

Las Orquídeas prijzen vanaf 265.000€ (twee slaapkamer appartement)

Las Acacias prijzen vanaf € 195.500 voor een perceel en €565.000 voor een tweeslaapkamer villa