Rory McIlroy op 2 slagen van de leider Matt Kuchar in het Genesis Invitational

Tiger Woods staat na twee ronden op 9 slagen afstand van de leider Matt Kuchar in het Genesis Invitational. De oud nummer 1 van de wereld had vooral veel moeite met zijn wedges en kreeg de bal niet dicht genoeg bij de cup en dat resulteerde in een ronde van 73 slagen.

Rory McIlroy wist daarentegen juist een flinke sprong in het klassement te maken met 67 slagen op de tweede dag. Hij klom met 7-onder naar de gedeelde tweede plaats die hij deelt met Harold Varner III en Wyndham Clark.

Oud winnaar van dit toernooi, Adam Scott, klom maar liefst 61 plaatsen omhoog in het klassement na een ronde van 64 slagen. Jon Rahm, Justin Rose en Paul Casey staan met 4-onder gedeeld 11e.

07-04-2014-kucharKuchar die op de eerste dag geen bogeys of erger had in zijn ronde zal dit op de tweede dag op de eerste hole teniet gaan. Een slechte tweede slag die links van de green tot stilstand kwam leidde uiteindelijk tot een bogey. Met birdies op 3 en 5 had hij die weer weggewerkt en de bogey op 7 zorgde voor gelijk aan par. Op de tweede 9 holes wist hij met birdies op 10 en 11 zijn score op 2-onder te krijgen. Met 9-onder staat Kuchar dus bovenaan het klassement.

Woods gedeeld 17e na eerste ronde Genesis Invitational waar Kuchar leidt