Robin Swane gedeeld 45e na eerste dag in Bogota

02-02-2007-villavicencio.jpg

02-02-2007-villavicencio.jpgIn het Club Colombia Masters dat gespeeld wordt op de Bogota Country Club in Bogota in Colombia is de Nederlander Robin Swane begonnen met een ronde van 73 slagen (+1). Met 3 birdies en 4 bogeys stapte Swane van de baan en dat was goed voor de gedeelde 45e plaats. Een ronde van net onder par voor Swane op de tweede dag van het toernooi moet voldoende zijn om de cut te halen.

De zon scheen en de bewolking was ver te zoeken, maar toch wisten slechts 44 spelers hun ronde op par of beter te eindigen. Alejandro Villavicencio (foto) nam de leiding in het toernooi.

 De 27-jarige speler stond wel even te trillen op zijn benen na een shank op de eerste hole wat hem een bogey koste. Maar met birdies op hole 3, 4, 8, 11, 13, 14 en 18 vergat de man uit Guatemala zijn vreselijke slag.

Villavicencio heeft twee slagen voorsprong op Sebastian Fernandez, Rafael Gomez, Paulo Pinto en Felipe Aguilar. De winnaar van vorig jaar, Manuel Merizalde, staat met -3 op 3 slagen afstand van de leider.