Dudley Hart aan kop in FBR Open

02-02-2007-hart.jpgDudley Hart (foto) heeft na de eerste dag van het FBR Open met 7-onder par de leiding genomen. De 38-jarige winnaar van al twee PGA Tour wedstrijden wist met 64 slagen de eerste dag te eindigen. David Toms, Tom Pernice, Jr. , Paul Azinger, John Rollins, Aaron Baddeley en Brian Gay delen met 6-onder par de tweede plaats in het klassement. Titelverdediger JB Holmes begon de wedstrijd met een ronde van 74 slagen (+3).

De linkshandige Phil Mickelson maakte niet erg veel indruk na de eerste dag van het toernooi. Hij ging rond in 72 slagen en deelt met +1 de 88e plaats in het klassement.

"De baan was vandaag echt een stuk zachter dan gisteren. Het heeft natuurlijk flink geregend maar vandaag was het goed te doen", aldus Hart. Tiger Woods, die deze week in Dubai speelt, sloeg voor de 6e keer dit toernooi over.

Mickelson maakte in zijn ronde 6 bogeys, 3 birdies en 1 eagle. "Ik ben natuurlijk redelijk lang uit de roulatie geweest en mijn spel voelt een beetje roestig aan maar toch heb ik er een goed over en we zullen morgen zien".

Onder de toeschouwers was ook voormalig president George H.W. Bush sr.