Golfparc De Pettelaar heeft primeur met GolfTarget

01-02-2007-golftarget.jpg

01-02-2007-golftarget.jpgDinsdag 6 februari 2007 zal Golfparc De Pettelaar als eerste golfbaan de GolfTarget in gebruik gaan nemen. Met deze interactieve targets op de drivingrange kunnen golfers doelgericht gaan trainen en zal de funfactor op de drivingrange behoorlijk toenemen. Beloond worden voor een goed geplaatste bal, competitie op de drivingrange en trotse, lachende gezichten van een golfer met een voltreffer, dat is waar het allemaal om draait bij de GolfTarget.

Golfparc De Pettelaar is altijd bezig om het haar klanten naar de zin te maken. Zo wordt momenteel de 9 holes baan grondig aangepakt om het komende seizoen spelers nog meer uitdaging en plezier in de golfsport te kunnen bieden en op de toch al goed bezochte drivingrange worden twee GolfTargets geplaatst.

De GolfTarget, ontwikkeld door Steven en Serge van Daal van Indoor Sport Systemen uit Drunen, is een interactief doel op de drivingrange. Een treffer door een golfbal wordt door de GolfTarget herkend en beloond met een knipperend lichtsignaal. Als extra kan ook worden gekozen voor een geluidssignaal of een bewegend figuur op de GolfTarget. Golfers zullen hierdoor doelgerichter gaan trainen en er zal meer competitie en ‘fun' ontstaan op de drivingrange. Welke golfer wil niet zijn successen delen met een ander?

De GolfTarget zoals deze wordt geplaatst op Golfparc De Pettelaar is niet zomaar een product dat achter een buro is ontwikkeld. Verschillende prototypes en gesprekken met golfprofessionals en golfbaanexploitanten zijn vooraf gegaan aan het uiteindelijke product. Rien Schakenraad, exploitant van Golfparc De Pettelaar, is een van de adviseurs geweest in het ontwikkeltraject. Inmiddels wordt de GolfTarget in twee varianten aangeboden, een rechtop staand doel en een ‘vlak' doel. Golfparc De Pettelaar heeft gekozen voor de vlakke variant die erg goed past tussen de reeds aanwezige targetgreens.

Dinsdag 6 februari om 19.30u zullen de GolfTargets officieel in gebruik worden genomen. Het Pro Team van Golf Parc de Pettelaar zal de eerste ballen op de GolfTarget afvuren, waarna alle aanwezigen ook een poging mogen wagen. Golfers uit de regio en pers zijn van harte welkom tijdens deze ingebruikname.