ProGolf Tour

ProGolf Tour: Dario Antonisse op 1 slag afstand naar de finale!

Met 67 en 69 slagen wist de 23-jarige Dario Antonisse (foto) in de ochtend de leiding te nemen in het FaberExposize Gelpenberg Open 2021. Zijn 6-onder werd later op de dag met 1 slag verbeterd door de Duitser Frederik Schott die nu de leiding in het toernooi heeft, Er wordt gespeeld op de golfbaan van de Gelpenberg in Aalden. 13 Nederlanders wisten de finaleronde van zaterdag te halen want de cut kwam op +3 te liggen.

Mike Toorop wist voor een flinke verrassing te zorgen. Was hij zijn eerste ronde nog met 74 slagen begonnen nu liet hij 67 slagen noteren waarmee hij zich eenvoudig plaatste voor de laatste dag. Met een score van 1-onder deelt Toorop de 14e plek met onder andere de Nederlanders Stan Kraai (69 en 72 slagen) en de amateur Nordin van Tilburg die net als Toorop 74 en 67 slagen gebruikte.

Floris de Haas is met par 21e , Peter Melching en Davey Porius met +1 gedeeld 23e en de amateur Kiet van der Weele deelt samen met de pro’s Michael Wedema en Sven Maurits met +2 de 31e plaats. Mark Markovits, Thom Hoetmer en Philip Bootsma wisten zich met +3 nipt te plaatsen voor het weekend.

Voor de Nederlanders Lars Keunen (+7), Tim van der Steen (+8), Ricardo Veldman, Aydan Verdonk en Koen Kouwenaar +10, Max Albertus (+12), Kayden Chang (+14), Bob van der Voort en Gijs Overdijk (+15), Jan Willem van Hoof (+17), Jim Woudenberg (+18), Mart Karsenberg, Rob Oosting, Gavin de Gelden en Kevin Reints (+20), Roelof Koopmans, Stefan Trip en Tycho van der Velde (+23), Paul Karreman en Tom van Knippenberg (+24), Rob Herbers en Martin van de Schans (+34) was het toernooi helaas voorbij.

ProGolf Tour: Dario Antonisse voorlopig aan de leiding

ProGolf Tour: Dario Antonisse zet zijn vorm voort met een derde plek

ProGolf Tour: Veel Nederlanders in FaberExposize Gelpenberg Open 2021