PNC Championship: Tiger Woods maakt zijn debuut met zijn zoon Charlie

Tiger Woods zal dit jaar zijn debuut maken samen met zijn zoon Charlie Woods op het PNC Championship in Florida in december; alleen winnaars van een major of The Players komen hiervoor in aanmerking voor deelname aan deze teamwedstrijd.

Woods zal samen met zijn zoon Charlie meespelen in dit unieke teamevenement van 19-20 december, waar 20 grote winnaars samen met een familielid strijden in een tweedaagse 36-holes scramble.

“Ik kan je niet vertellen hoe opgewonden ik ben om samen met Charlie te spelen in ons eerste officiële toernooi,” zei Woods. “Het was geweldig om hem te zien vorderen als junior golfer en het zal fantastisch zijn om als team samen te spelen in het PNC Championship”.

Justin Thomas zal een partner zijn van zijn vader Mike – een PGA-professional – en Annika Sorenstam zal worden gekoppeld aan haar vader, terwijl Gary Player opnieuw samen met zijn kleinzoon speelt.

Mark Calcavecchia, John Daly, David Duval, Jim Furyk, Padraig Harrington, Lee Janzen, Tom Kite, Matt Kuchar, Tom Lehman, Greg Norman, Mark O’Meara, Nick Price, Vijay Singh en Lee Trevino zijn de andere spelers die momenteel hebben bevestigd dat zij in het toernooi deelnemen.

Woods heeft slechts negen keer deelgenomen aan de PGA Tour tijdens een beknopte 2020 kalender, met als beste resultaat een negende plaats op de Farmers Insurance Open in februari.