PING introduceert Blueprint het gesmeed ijzer

PHOENIX (20 mei 2019): PING richt zich op de behoeften van zeer bekwame golfspelers die vertrouwden op nauwkeurigheid. PING introduceerde vandaag de Blueprint, een ijzer die gesmeed is. Het nieuwe 8620 koolstofstaalijzer is vanaf 30 mei verkrijgbaar.

“Zoals de naam doet vermoeden, hebben we een Blueprint-aanpak toegepast op de nieuwe ijzers”, zegt John K. Solheim, PING President. “Elk detail is uiterst precies en zorgvuldig berekend. Het resulterende ontwerp is in alle opzichten spectaculair voor de elite-speler – prestaties, gevoel en uiterlijk. Het is het echte ijzer van een shotmaker, vervaardigd met precisie en voor precisie. ”

Met dat in gedachten “, vervolgde Solheim,” weten we dat het ijzer van Blueprint niet voor iedereen is. We moedigen golfers die geïnteresseerd zijn in de Blueprint aan zich te laten fitten en ze te vergelijken met andere PING-ijzers om de beste oplossing voor hun spel te vinden.”

Werkbaarheid, veelzijdigheid

PING introduceert Blueprint het gesmeed ijzerVolledig vervaardigd uit 8620 koolstofstaal, spreekt het kleine bladontwerp van de Blueprint de speler aan die de nadruk legt op werkbaarheid en balvluchtcontrole. Kortere bladlengtes, minder offset en smalle zoolbreedtes, geoptimaliseerd om in alle omstandigheden te presteren, geven elite spelers een ijzer om elke pin met vertrouwen aan te vallen. Een machinaal bewerkte wolfraam-teenschroef verhoogt de MOI voor extra vergevingsgezindheid en combineert met een intern hielgewicht voor nauwkeurige afstemming van het zwaaigewicht.

Aangenaam geluid en gevoel

De keuze uit 8620 koolstofstaal in combinatie met een kopontwerp dat de massa door de impactzone concentreert, zorgt voor een aangenaam geluid en gevoel.

11-01-2013-oosthuizen“Het gevoel is geweldig”, meldt PING pro Louis Oosthuizen, die de eerste speler was die de nieuwe ijzers in het najaar in zijn tas stak en de eerste om met hen te winnen op de South African Open in december. “Ik hou van de feedback die ik krijg en hoe soepel ze door het gras gaan . Ze zijn als geen ander ijzer dat ik ooit heb geraakt. De werkbaarheid van de Blueprint geeft mij de controle om alle slagen te maken met de precisie die ik nodig heb om toernooien te winnen. “