PGA Tour – D.A. Points wint samen met Bill Murray het AT&T Pebble Beach National Pro-Am

14-02-2011-murray-pointsD.A. Points heeft zijn eerste overwinning op de PGA Tour behaald. Afgelopen zondag won hij het AT&T Pebble Beach National Pro-Am en samen met Bill Murray (foto) ook de team wedstrijd.

Points speelde 4 dagen met de acteur Murray en al vanaf dag 1 was hij in de wolken. “Toen ik Bill zag in caddyshack heb ik zo enorm gelachen en toen ik hoorde dat hij met mij wilde spelen, kon ik mij geen betere partner wensen. Dat ik dan dit toernooi win en dat wij dan ook nog samen de team wedstrijd winnen, ja zoiets ga je niet snel meer vergeten”, aldus Points.

Points had zijn overwinning mede te danken aan de eagle op de 14e van Pebble Beach. Daar wist hij zijn tweede slag naar de green uit te holen. Murray, die ieder jaar meespeelt als een van de amateurs in deze wedstrijd, wordt nu met naam vermeld op het grote bord met winnaars die naast de eerste afslag staat.

Hunter Mahan eindigde in het toernooi op de tweede plaats op 13-onder par.

Steve Marino, die als leider de laatste ronde in ging, zakte na een ronde van 74 slagen terug naar de gedeelde 4e plaats. Het was mede de tripple bogey op de 18e die hem een stuk liet zakken in het eindklassement.

Points en Murray wonnen het pro-am tournament met 2 slagen op het duo Taylor en Mycoskie.