Huur golfballen bij www.golfballen.nl, voor uw evenement

14-02-2011-golfballen

14-02-2011-golfballenOrganiseert u een beurs of een leuk evenement en wilt u echt opvallen? Vanaf 01 februari 2011 kunt u golfballen huren bij www.golfballen.nl en bijvoorbeeld uw beursstand of evenement opvrolijken. Het is altijd leuk om (potentiële) klanten te laten raden hoeveel golfballen er in een glazen bak liggen en prijzen weg te geven. Of heeft u bijvoorbeeld veel golfballen nodig voor een fotoshoot, dan is het huren van golfballen de ideale oplossing. U hoeft dus geen grote investeringen te plegen door golfballen te kopen, maar door te huren. U kunt de golfballen binnen een week weer terugbrengen en dan betaalt u alleen de huur.

Mark Vijver, eigenaar van www.golfballen.nl vertelt hierover:”Wij zijn vaak benaderd door grote bedrijven met de vraag of zij golfballen kunnen lenen of huren voor hun evenement. Je hebt een grote voorraad nodig om aan deze vraag te voldoen en daarom hebben wij een onderzoek opgestart naar de haalbaarheid hiervan. Zeker als er bijvoorbeeld vijf klanten tegelijk golfballen willen huren, gaat het om grote aantallen. Inmiddels heeft www.golfballen.nl een grotere basisvoorraad dan vroeger, waardoor wij de klanten die golfballen bestellen kunnen helpen, maar ook de klanten die golfballen willen huren kunnen bijstaan. Het is een uniek concept en wij zijn het enige bedrijf dat deze service aanbiedt. Voorwaarde is uiteraard wel dat de golfballen net zo schoon en onbeschadigd terugkomen als dat ze geleverd zijn”.

U kunt witte golfballen huren, maar ook kunt u gele golfballen huren, oranje golfballen of zelfs roze golfballen. Een mix van alle kleuren kan natuurlijk ook. De keuze is aan u. U kunt contact opnemen met www.golfballen.nl, via [email protected] of bellen met 010-4656445.