Het eerste golfnieuws

Partnerschap aangekondigd tussen WGTF en GolfRebels

Tijdens de interlandwedstrijd tussen de Nederlandse golfprofessionals van WGTF en de Engelse golfprofessionals van de WGTF werd een mooi partnership aangekondigd.

De World Golf Teachers Foundation (WGTF) en GolfRebels bundelen hun krachten in een baanbrekende samenwerking. Één van de eerste initiatieven van deze samenwerking is de introductie van een GolfRebels kledinglijn voor alle golfprofessionals en leerkrachten in opleiding. Deze kleding zal niet alleen stijl en comfort bieden, maar ook de professionaliteit en innovatie van de golfwereld weerspiegelen. Betreft voor de landen Nederland, België, Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland.

Naast het leveren van de GolfRebels-kleding gaat GolfRebels ook ondersteunen op het gebied van golfballen, clubs, schoenen van Duca del Cosma en anders accessoires.

Daarnaast vormen WGTF en GolfRebels gezamenlijk een denktank om nieuwe ideeën en strategieën te ontwikkelen om de golfsport te bevorderen en toegankelijker te maken voor een breed publiek.

De samenwerking is voor 3,5 jaar.

Over de WGTF

De World Golf Teachers Federation (WGTF) is ’s werelds grootste vereniging van golfleraren. Het werd in 1989 in de VS opgericht en is vandaag de dag de grootste organisatie van gecertificeerde golfleraren wereldwijd met meer dan 34.000 leden, verdeeld over 103 landen.

De filosofie van de WGTF in Nederland is om onze passie voor- en ons plezier in golf over te brengen op onze leraren en dus op zoveel mogelijk golfers. Uiteraard gecombineerd met een gedegen vakkennis op het gebied van golfinstructie.

Over GolfRebels

In september 2020 werd GolfRebels gelanceerd, het merk voor sustainable golf- en vrijetijdskleding. GolfRebels begon met een webshop, maar al snel werden golfshops in Nederland én België zo enthousiast dat GolfRebels al snel in meerdere golfshops verkrijgbaar werd.

GolfRebels staat niet alleen voor stijlvolle en comfortabele golf- & golf lifestylekleding, maar ook voor duurzaamheid.

Dit partnerschap markeert een spannend nieuw hoofdstuk voor GolfRebels in de wereld van golf en wij kijken uit naar een mooie samenwerking met de WGFT.