Het eerste golfnieuws

Nick Price en Esteban Toledo leiden in Colonial Championship

ImageDe Zimbabwaan Nick Price en de Mexicaan Esteban Toledo leiden in een door regen niet afgemaakte 2e ronde van het Colonial Championship in Texas.

De 45-jarige Price (foto) speelde zijn ronde in 65 slagen waarvan hij er 26 gebruikte voor zijn puts en dat is opmerkelijk weinig. Toledo daarentegen lag tot 8 keer toe in de bunker maar desalniettemin wist hij toch par of beter te maken.

Toen het spel werd stilgelegd waren er nog 18 spelers op de baan waaronder titelverdediger Sergio Garcia die zeker de cut zal gaan missen. Er zijn er meer die naar alle waarschijnlijkheid ook hun koffers kunnen pakken, zoals onder andere: David Duval, Charles Howell III, Notah Begay en Robert Allenby.

Duval, na de eerste dag nog gedeeld 2e, raakte in een drama beland. Over zijn eerste 9 holes wist hij de schade nog te beperken met birdie op 1, bogey op 4, dubbel bogey op 5 en birdie op 6 en 9 voor gelijk aan par. Zijn tweede 9 speelde hij echt als een van de slechtste in zijn carri?re. Een tripple bogey op 11, dubbels op 13 en 16 en nog een bogey op 18 voor een ronde van 8-over par.