Martin Kaymer pakt de leiding in Memorial Tournament Joost Luiten 63e

27 08 2015 kaymer

Joost Luiten heeft na de derde ronde van het Memorial Tournament de 63e plaats bereikt. Met 73, 71 en 74 slagen kwam Luiten op een score van +2 en heeft daarmee 17 slagen achterstand op de leider Martin Kaymer. Wie in het begin nogal opviel was de Koreaan Kyoung-Hoon Lee. Hij begon met 4 birdies in zijn eerste 5 holes en pakte daarmee de leiding. Maar helaas volgden er naast nog een birdie in zijn tweede 9 ook nog eens 5 bogeys waarmee hij zijn ronde op par hield en met 9-onder gedeeld 6e staat.

Dan de Duitser Kaymer die leek geen putt te missen soms zijn bal totaal de andere richting op puttend toch de hole in hij maakte ze bij na allemaal. Met 6 birdies en geen enkele bogey of erger eindigde hij zijn ronde en bracht daarmee zijn score op 15-onder. Kaymer heeft nu 2 slagen voorsprong de Australiër Adam Scott.

En Tiger Woods, waar staat hij in het klassement? Woods begon zijn ronde met een uitgeholed bunkershot voor birdie liet toen nog eens 3 birdies noteren voor zijn dubbel bogey op 10. De bogey op 14 en de birdies op 15 en 16 en nog een bogey op 18 hield zijn score op 70 slagen en daarmee steeg hij wel 8 plekken in het klassement naar de gedeelde 25e plaats. Woods staat voor het toernooi nu op 4-onder.