Darius van Driel grijpt net naast overwinning in België Guido Migliozzi wint!

Wat een prachtige prestatie van Darius van Driel deze week in België en wel in het Belgian Knockout. De Nederlander wist op zijn 30e verjaardag in een matchplay format eerst Gregory Havret te verslaan om daarna in de finale de Italiaan Guido Migliozzi tegen te komen. Deze extreme longhitter sloeg zijn afslagen soms met zo’n enorme snelheid dat je het idee had dat zijn shaft het zou begeven.

Van Driel kon goed mee, maar met een paar kostbare foutjes kon de Italiaan afstand nemen. Met -3 voor de Italiaan en +1 voor de Nederlander was de overwinning voor de eerste echt verdiend. Van Driel verdiende met zijn tweede plek zijn grootste cheque ooit namelijk een van iets meer dan 111.000 euro. Wat voor de Nederlander belangrijker is dat het prijzengeld hem straks ook op het hoogste niveau kan laten spelen en zien wij in 2020 ook Van Driel op de lucratievere European Tour naast Joost Luiten!

Voor Migliozzi was er een cheque van ruim 166.000 euro. Voor hem werd het zijn tweede overwinning op de Europese Tour en steeg hij in de wereldtop naar een plek binnen de beste 100 en ook hem zien wij hem in het seizoen 2020 of eerder al op de European Tour spelen!