Darius van Driel bij de laatste 8 in België

Er begint zo langzamerhand een nieuwe Nederlandse sensatie te ontstaan in België! Darius van Driel is met overwinningen bij de laatste 8 spelers terecht gekomen van het Belgian Knockout. Wist Daan Huizing zich ook voor de matchplay te kwalificeren bij de eerste ronde vloog hij er helaas uit.

Van Driel wist zich op zaterdagochtend eenvoudig te ontdoen van Nino Bertasio en later van Eduardo Molinari. In de middag leek hij na een tripple bogey van zijn tegenstander Jeff Winther op de openingshole ook simpel naar een nieuwe overwinning te gaan maar dat liep anders. Na twee birdies van zijn tegenstander en een bogey van Van Driel stonden de twee na 8 holes spelen gelijk en wat was het een opluchting groot voor de Nederlander toen hij als enige een birdie wist te maken op de 9e en laatste hole en zo toch de wedstrijd won! Van Driel zal dus nu al verzekerd zijn van een mooie cheque maar wat zou het niet mooi zijn wanneer hij het toernooi op zondag ook met een overwinning kan afsluiten!

Dus Nederlanders de rit naar de golfbaan van de Rinkven Golf Club is vanaf Amsterdam iets meer dan een uur rijden dan kan je er zondag nog bij zijn.